SIMTEX - Organismul de Certificare


Fabricarea de constructii etalice si parti componente ale structurilor metalice. Tratarea si acoperirea metalelor - vopsire in camp electrostatic.


Certificari ISO

STEELCO a implementat si mentine in prezent un Sistem de Management al Calitatii.


CompaniaSeriozitatea si profesionalismul nostru ne-au ajutat să ajungem la cele mai inalte standarde de calitate.


 


Depozit SteelcoSTEELCO este un proiect inovativ in domeniul confectiilor metalice, fiind dezvoltat de catre EMT & OXB SRL, o companie cu capital privat, ce activeaza in domeniul mecanic de prelucrare a materialelor industriale.


Echipamentele tehnologice de ultima generatie, cat si experienta personalului companiei, reprezinta cheia succesului si a calitatii produselor STEELCO. Folosirea noilor tehnologii au condus compania noastra catre obtinerea standardelor de calitate, in conformitate cu cerintele Uniunii Europene, reusind sa satisfacem solicitarile atat de pe piata interna, cat si externa.


Tehnologia, implementarea de noi solutii de fabricatie si deciziile flexibile sunt motivele pentru care Steelco va ramane una dintre cele mai serioase companii de profil din Romania.


Impactul si implicatiile noilor tehnologii au transformat modul in care compania noastra poate sa ajunga cu cea mai mare usurinta la standardele de din Europa, astfel incat noi putem multumi pana si pe cei mai exigenti consumatori de pe piata.


Spectrul larg de dispositive tehnologice si staful cu un lung palmares de experienta continua sa influenteze activitatea Steelco, acesta devenind instrumentul de baza a companiei. Dincolo de responsabilitatile si de specificul industriei, implementarea solutiilor si deciziile flexibile sunt motivele pentru care Steelco va ramane una dintre cele mai serioase companii de profil din Romania.


Depozit Steelco Depozit Steelco Depozit Steelco Depozit Steelco Depozit Steelco Depozit SteelcoInteresat de serviicile noastre?

Contactati-ne: (+40) 0751.501.769   sau   (+40) 0737.131.084   sau   

Inchide

Back to Top