Produse

Confectii metalice

TehnologieSteelco are ca baza de activitate prelucrarea materialelor dumneavoastra la cele mai inalte standarde definite prin utilajele de ultima generatie.MAXIEM 1530 WATERJETAcest sistem taie abrasiv piese complexe plate din majoritatea materialelor precum: metal, plastic, sticla, ceramica, piatra si composite direct dintr-un fisier CAD sau DXF. Materialele extrem de dure, reflectorizante sau neconductive pot fi de asemenea taiate, aducandu-i masinariei Maxiem un plus de valoare pe raftul din magazinul capacitatilor sale. Piesele sunt taiate direct printr-un sistem unic de prindere care reduce dramatic timpul de setare, utilizare, prelucrare si finalizare.


Dimensiunea formatului de tabla maxim: 1500x3000mmm

SMART 120 DMP CNC SM 120-30


Smart 1200-30 este destinat prelucrării atât pentru serie mică cât şi pentru serie mare, pentru o gama variata de materiale. Sistemul de sincronizare are la baza tehnologiei cu supape proportionale, ce asigura maxima acuratete de indoire sirepetabilitate.


Abkant CNC 120tf, indoire profile cu lungime pana la3020mm, indoiri simple sau multiple executate succesiv la unghiuri diferite.
Controlul programabil folosit este CYBELEC DNC 60 cu mare uşurinţă în utilizare, cu capacitate ridicată de procesare a datelor.


Calibrarea este realizată la începutul proceselor cu indexarea automată pe axe. Rama monobloc este din oţel sudat cu rigiditate sporită.HYDRAULIC SWING BEAM SHEAR DMMH NC 4106


Ghilotina hidraulică industrială de tăiat tablă 50 TF, cu rama monobloc din oţel sudat şi cu rigiditate sporita. Cutitele folosite sunt superioare calitativ (productie Germania).Debitare table otel, inox si aluminiu cu grosimi pana la 5-6mm, si lungime debitata de maxim 4000mm.Plasma


Valt


Masini indoit profile


Masini de gaurit


Freza


Strunguri


Aparate de sudura

Interesat de serviicile noastre?

Contactati-ne: (+40) 0751.501.769   sau   (+40) 0737.131.084   sau   

Inchide

Back to Top